Sommerutstilling på Dalalåven Atelier

Informasjon

Åpning av årets "Dalalåven-utstilling" under Kulturvøkku lørdag 02. juli

Åpning lørdag 02. juli kl 13.00!
Åpent hver dag under Kulturvøkku 03.-10. juli kl 11-17, med unntak av lørdag 9.juli da det blir 10-16 grunnet Torgdag.

I år er kunstneren Tanja Silseth Vean invitert til Dalalåven Atelier under Kulturvøkku. Tanja er født og oppvokst i Sunndal, men med familiære røtter i Trøndelag, så har det vært naturlig å være like mye “trønderkunstner” som “nordmørskunstner”.

Musikk, lyrikk og natur har alltid hatt en spesiell plass i bildene, både som inspirasjon og utgangspunkt, men det er de firbeinte og de med vinger som har fått størst plass i bildene i de siste 10 årene, - hvor de forteller hva som menes med disse tekstene. Inspirasjonen er mer som samtaler mellom besjeling av dyrene eller faktisk - av mennesket. Samtalene mellom dyr og mennesker, natur og by, har alltid fascinert kunstneren. Kvinneskikkelser, ofte i samtale med dyrene, har også vært et gjentagende hovedtema. Sensualitet, seksualitet og alt rundt det feminine har en stor plass i det som skapes i samholdet mellom kvinner og venninneformer.

Oljemaling, akryl, akvarell, pasteller og blyant. Alt er like interessant og gjerne blandet, så lenge de samsnakker godt. Og det gjør som regel naturmaterialer.
Tanja Vean leker med materialer og uttrykksformer og bruker blandingsteknikker på for å finne det riktige uttrykket.

Mer informasjon

 

Tid

lørdag 2. juli 2022 13:00 - søndag 10. juli 2022 17:00

Sted

Dalalåven Atelier
 

Kontakt

Dalalåven tlf 41579523

Arrangør

Dalalåven Atelier
 

Legg til hendelsen i din kalender